Minecraft er et besynderligt lille spil, som er udviklet af en enkelt person i hans fritid. Minecraft har nydt stor udbredelse igennem sin kvalitet og innovative design.  Du kan finde spandevis af youtube videoer, hvor folk har bygget alt fra en replica af jorden til Empire State Tower i New York.

Hvad er Minecraft så? Det er faktisk en slags lego klodser for voksne med en twist. I spillet starter du som ene mand i en øde verden. Når det bliver nat kommer der en masse monstre ud, som vil spise dig. Derfor skal du hurtigst muligt have bygget et hus eller en hule, hvor du kan gemme dig om natten. Derfra kan du så vælge at udbygge dit hus eller grave i undergrunden efter materialer.

Du kan lave et helt netværk af gange under din bolig. Jo længere ned du graver jo større sandsynlighed er der for at finde de sjældne mineraler og resurser, men du kan også løbe ind i monstre dernede. Det er vigtigt at holde dine gange belyste, for monstre kan spawne hvor der ikke er lys også i dit hus.

Minecraft tiltaler din kreativitet og du bliver hurtigt fanget i at lave store byggeprojekter og lede efter de sjældne mineraler.

« »