Da jeg startede på universitetet for snart 10 år siden boede jeg på et kollegie , hvor der var en enkelt stor internetforbindelse til over 500 beboere. Dengang spillede jeg meget online bl.a. FPS-spil og det var helt tydeligt, at der var nogen der kun gik op i at hente så mange film og ulødige klip ned til deres computer, at hele båndbredden gik til det formål med det resultat at min ping tid røg op og ned som en rutsjebane. Det var ikke de fede bredbåndtider som vi har nu.

I dag er bredbånd faktisk billigt, så lad være med at købe en for lille forbindelse. Man kan lige så godt sørge for at have rigelig forbindelse til både at kunne downloade og game på samme tid uanset om du har mobilt bredbånd eller en traditionel bredbåndsforbindelse.

Det hurtigste på markedet pt. er fibernet. Der får du hastigheder, som ikke er mulige igennem de normale kabler, men det kræver selvfølgelig at du kan kobles på fibernettet, og det er der kun ca. 30 % af de danske husstande der kan i øjeblikket.

Sørg også for at have en relativt høj upload hastighed, hvis du har mange gadgets i dit hjem, der skal spille sammen og overføre data til hinanden. og til en server på nettet.

« »