Jeg er en gamer. Gamer er bare et mere fancy eller nørdet ord for en person, der sætter sig ned og bruger timevis foran skærmen på et computer, Xbox, Wii eller PS3-spil.

Tiden er forbi, hvor gaming var noget forbeholdt de få med en C64 eller Amiga. Nu gamer stort set hele den yngre generation, og det kan man se på spilindustriens salgstal og på hvor mange spiltitler, der konstant spyttes ud pr md.

Man kan ikke nå at spille alle de gode spil, der udkommer i dag uanset om man ikke lavede andet 24 timer i døgnet. Selv MMO’s, der da om noget er indbegrebet af nerdness er allemandseje. Over 8 millioner mennesker spiller World of Warcraft online. Hvad får de ud af det? Svaret er underholdning. Men er underholdning ikke bare et andet ord for det måske mere negativt ladede ord “tidsfordriv”?

Skal børn ikke hellere rende rundt ude i skoven med et bambussværd? Men havde vi gidet det, da vi var børn, hvis vi i stedet kunne slå digitale drager ihjel i samarbejde med vores venner på internettet, og samtidig undgå skovflåter. Næppe!

Her på bloggen finder du mine oplevelser og tanker indenfor gaming.

»